AmateurTheater Nijmegen [ATN] is de ontmoetingsplaats voor amateurtoneel in Nijmegen en omgeving
AmateurTheater Nijmegen

AmateurTheater Nijmegen

AmateurTheater Nijmegen [ATN] is de ontmoetingsplaats voor amateurtoneel in Nijmegen en omgeving

AmateurTheater Nijmegen
regisseur zoekt
30 | 07 | 2018

Naam: Angsthelden
Email: lennart.roelofs@gmail.com
Telefoon: 06 12 41 5921
Bericht: Angsthelden zoekt mensen die willen figureren in een VR Film voor mensen met erge phobia. Wij zijn opzoek naar minimaal 10 mensen totaal die een middag onder het genot van fris en snacks met ons een halve dag zouden willen opnemen. De locatie en datum zijn nog niet bekendt, maar zal in de buurt van Nijmegen en Wijchen zijn en in het weekend. Na de opnames kunt u de angsthelden en mij nog vragen stellen over de film, en de toepassing die wij aan het maken zijn!
Dus mocht u geinteresseerd zijn om te spelen in een VR Film, of wilt u er meer over weten, kunt u mij altijd bellen of mailen.
lennart.roelofs@gmail.com
06 12 41 5921
www.angsthelden.com/

theatergroep zoekt
11 | 07 | 2018

Naam: Toneelvereniging Deest
Email: jlapeters@kpnmail.nl
Telefoon: 06 42 37 98 86
Bericht: Voor het komende seizoen dat start begin september zijn wij op zoek naar een nieuwe regisseur. We zijn een enthousiaste club mensen uit Deest en hebben een eigen repetitieruimte. De repetitieavond is op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur (een andere avond is bespreekbaar). Na afloop zitten we gezellig onder het genot van een drankje met zijn allen nog even na.
Er moet toch iemand zijn die deze enthousiaste groep wil regisseren. Regiekosten in goed overleg. Heeft u interesse neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u.

overig
17 | 06 | 2018

Naam: De Verspiegeling
Email: info@deverspiegeling.nl
Telefoon: 06 22 73 98 99
Bericht: De Verspiegeling breidt uit en heeft vanaf set 2018 een extra en extra grote zaal tot haar beschikking. Ook wordt de foyer bijna twee keer zo groot, met meer daglicht en een fraai terras. Alle ruimtes zijn te huur voor voorstellingen, repetities en kleinschalige evenementen.
Interesse? Neem contact op met Elly Snip info@deverspiegeling.nl of 06 22 73 98 99

theatergroep zoekt
01 | 06 | 2018

Naam: Toneelgroep Horssen
Email: info@toneelgroephorssen.nl
Telefoon: 06 55 156 807
Bericht: Wij zijn voor het komende seizoen dat start eind augustus en eindigt met onze vier voorstellingen in de eerste twee weekenden van januari 2019 op zoek naar een nieuwe regisseur.
We zijn een enthousiaste semi-professionele amateur toneelvereniging die elke vrijdag avond van 20.00 tot 22.30 uur repeteren in dorpshuis de Horst in Horssen. Hierbij gebruiken we de zaal en het podium waar we ook de voorstelingen houden. We spelen meestal een komisch stuk. Zie http://toneelgroephorssen.nl/?m=240 voor een overzicht van de reeds gespeelde stukken. Op deze site kunt u ook meer informatie over onze vereniging vinden.
De regisseur ontvangt een vergoeding. Heeft u interesse neem dan aub z.s.m. contact met ons op.

theatergroep zoekt
01 | 06 | 2018

Naam: Het Rariteitenkabinet
Email: rariteitenkabinetnijmegen@gmail.com
Bericht: Vind jij het leuk om toneel te spelen? Wil je graag je talenten ontdekken of je verder ontwikkelen binnen een leuke, gezellige toneelgroep? Kom dan naar de open repetities van het Rariteitenkabinet!
Wie? vraag je je misschien af? Het Rariteitenkabinet is een jong en enthousiast amateur-toneelgezelschap dat sinds april 2017 actief is. Nog maar een week geleden hebben wij ons eerste stuk opgevoerd, dus momenteel staan wij in de startblokken voor ons volgende project en zijn hierbij op zoek naar nieuw talent. Daarom houden we op 12 en 26 juni open repetities voor alle geïnteresseerden. Je bent welkom een dag of beide dagen langs te komen! Aansluitend houden wij als groep vaak een borrel, waarbij je ook van harte welkom bent!
We zijn op zoek naar:
- 2 nieuwe acteurs, waarvan minstens 1 vrouw (met het oog op ons volgende stuk)
- 1 technicus (licht, geluid, decor)
- 1 grimeur / kostuumontwerper
- Mensen met PR ervaring zijn zeer welkom!
Ervaring is geen vereiste, affiniteit met toneel is natuurlijk wel mooi meegenomen!
Dus lijkt het je leuk om in een mooi stuk te spelen, en/of doe je er graag productiewerk bij om dit alles tot een goed einde te brengen? Meld je dan aan via rariteitenkabinetnijmegen@gmail.com voor de open repetities, dan kun je kennismaken met de groep en ervaren hoe het is om bij ons te spelen. Ook kun je met al je vragen op deze avonden bij ons terecht, of stuur alvast een mailtje.
Wat: open repetities van het Rariteitenkabinet
Wanneer: 12 en 26 juni, 19.30-21.30
Waar: Wijkcentrum Villanova, Derde van Hezewijkstraat 2, 6542 JP Nijmegen
Meld je aan via: rariteitenkabinetnijmegen@gmail.com.

theatergroep zoekt
01 | 06 | 2018

Naam: Jabber
Email: info@jabbertheater.nl
Bericht: Musicalgroep Jabber uit Arnhem houdt audities voor de komende productie: "Trouwen zonder zorgen in Hotel de Goede Morgen!" Het verhaal draait om de trouwerij van Agaath met haar veel jongere vriend. Voor deze trouwerij verzamelt de hele familie zich in een hotel. In het hotel loopt natuurlijk ook personeel rond: van manager tot receptioniste en van kamermeisje tot de barman, je vindt ze allemaal in ons hotel. Voor deze productie zijn we op zoek naar mensen van alle leeftijden, die samen vorm gaan geven aan Agaath, haar familie en het hotelpersoneel. De audities zijn op woensdagavond 20 juni in Theater de Leeuw in Arnhem. We repeteren elke woensdagavond in ditzelfde theater en deze repetities starten in september 2018.
Zin om mee te doen? Meld je dan aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website: www.jabbertheater.nl/audities.

theatergroep zoekt
26 | 05 | 2018

Naam: Start nieuwe theatergroep
Email: c.wijnand-toneel@outlook.com
Telefoon: 06 41 93 80 22
Bericht: Start van een nieuwe theatergroep! Mijn naam is Carlijn Wijnand, dramadocente. Ik ga een theatergroep starten waarin we werken met improvisatietheater voor en met verschillende doelgroepen.
Denk bijvoorbeeld aan de doelgroep "ouderzorg in verzorgingstehuizen", hoe bijzonder zou het zijn om voor of met deze doelgroep te improviseren of de verhalen van deze mensen te lenen voor improvisaties van de "vloer op"!
Ik ben opzoek naar mensen die dezelfde passie hebben en het leuk vinden om een groep vanaf het begin mee op de bouwen/ vorm te geven.
Maandag 25 juni is er een open repetitie/ kennismakingsavond om te kijken of het wederzijds klikt. Vanaf september zullen we dan op de maandagavond in de Ark van Oost gaan repeteren (en voor wie wil, een gezellig drankje achteraf.)
Enthousiast geworden of wil je meer weten? c.wijnand-toneel@outlook.com
06 41 93 80 22

theatergroep zoekt
24 | 05 | 2018

Naam: RijnstadVocaaltheater
Email: mail.rijnstadvocaaltheater@gmail.com
Telefoon: 06 37 38 51 23
Bericht: Rijnstad Vocaaltheater zoekt een regisseur voor een geheel nieuwe musical uit Londen. Rijnstad Vocaaltheater is een ambitieus theaterkoor dat regelmatig grote producties op de planken brengt in de theaters van Arnhem en omgeving.
Het amateurgezelschap heeft in de afgelopen jaren "Titanic de musical", "A Christmas Carol" en "Around the world in 80 days" succesvol uitgevoerd.

Voor een geheel nieuwe productie uit Londen: "De Rattenvanger van Hamelen" zijn wij op zoek naar een regisseur (m/v). Wij denken aan een creatief en dynamisch persoon die karakters uitdiept, motiveert en een mooie setting bedenkt, iemand die dit bijzondere muziektheaterstuk vorm geeft, samen met onze vaste dirigent, enthousiaste amateurspelers en actieve commissies voor decor, grime en kleding.
Kennis van het maken van een lichtplan en choreografie is een pré. Bij deze productie gaat het om de periode januari tot november 2019 in onderling overleg en in het najaar van 2018 planning voor audities en overleg. De woensdag is onze vaste repetitieavond. De voorstellingen staan gepland in oktober/november 2019.
Zie jij deze productie net als wij als een uitdaging, stuur dan voor 8 juni een e-mail voorzien van jouw cv naar mail.rijnstadvocaaltheater@gmail.com.
Ook als je meer wilt weten over jouw rol als regisseur kun je ons een e-mail sturen. In een gesprek geven we graag meer informatie en kijken we of er een wederzijdse klik is.
www.rijnstadvocaaltheater.nl

theatergroep zoekt
10 | 05 | 2018

Naam: Theatergroep Voyage
Email: dblitz@xs4all.nl
Telefoon: 06 10 07 60 57
Bericht: Voor onze nieuwe productie (seizoen 2018/2019) zoekt Theatergroep Voyage 2 spelers (onbetaald) uit Nijmegen/Arnhem voor een stuk van Alex van Warmerdam. Het is een stuk voor drie spelers en we werken samen met een muzikant.
We zoeken een vrouw en een man ( leeftijd tussen ongeveer 30 en 50) De voorkeur gaat uit naar ambitieuze, enthousiaste spelers die, net als wij, een afgeronde theater opleiding hebben gevolgd of heel veel ervaring met teksttheater.
We repeteren 1 avond in de week ( waarschijnlijk dinsdag avond maar overleg is mogelijk) op een locatie in Nijmegen of Elst. Aan het eind enkele repetitie dagen. ( zaterdag) Repetities starten september en voorstellingen mei/juni 2019
Kennismakingsspel avond woensdag 6 juni 2018.
Heb je belangstelling of wil je meer weten mail of bel gerust.
dblitz@xs4all.nl
Theatergroep Voyage: 06 10 07 60 57
www.facebook.com/theatergroepvoyage

theatergroep zoekt
23 | 04 | 2018

Naam: het Valburgs Amateur Toneel
Email: valburgsamateurtoneel@gmail.com
Bericht: Het Valburgs Amateur Toneel zoekt miv augustus een professionele regisseur.
Wij spelen voornamelijk kluchten en blijspelen, meestal in maart. Onze vaste oefenavond is de dinsdagavond en wij repeteren in een gezellig café in Valburg.
Uiteraard staat er een vergoeding tegenover.
Welke regisseur ziet uitdaging in een leergierig gemotiveerde groep om hard mee te werken om samen een geweldig stuk op de planken te brengen.
In spanning wachten wij reacties af zodat we e.e.a. verder kunnen bespreken.
valburgsamateurtoneel@gmail.com
valburgsamateurtoneel.nl/

theatergroep zoekt
23 | 03 | 2018

Naam: Theatergroep TAS
Email: info@theatergroeptas.nl
Bericht: Zin in improvisatie? Theatergroep TAS zoekt man!
Ben jij een man met theaterervaring die zin heeft in longform improvisatietheater? Kom dan op donderdagavond 12 april meetrainen met theatergroep TAS. Wij zijn een groep ervaren improvisatieacteurs die zich richten op het spelen van longform improvisatietheater. We trainen eens per twee weken op donderdag in Nijmegen-Oost en organiseren in ieder geval twee eigen voorstellingen per jaar.
Voor meer informatie en aanmelden:
info@theatergroeptas.nl
www.theatergroeptas.nl

vraag & aanbod

Plaats gratis een niet-commerciële oproep als speler, theatergroep of regisseur.
Aanbod van cursussen|workshops worden niet geplaatst. Stuur een e-mail ln.negemjinretaehtruetama@ofni naar ATN over de mogelijkheden.

Een oproep:
- blijft maximaal drie maanden geplaatst
- kan zonder opgave van reden geweigerd worden

* verplicht
Naam | Groep*
E-mailadres *
dit veld NIET invullen
Telefoonnummer
Categorie *
Bericht *

<           
Bij verzenden ga je akkoord met de voorwaarden

Bovenstaande gegevens worden op de site geplaatst