AmateurTheater Nijmegen

AmateurTheater Nijmegen

AmateurTheater Nijmegen [ATN] is de ontmoetingsplaats voor amateurtoneel in Nijmegen en omgeving

AmateurTheater Nijmegen
theatergroep zoekt
10 | 12 | 2017

Naam: Musicalvereniging Muze
Email: info@muze-nijmegen.nl
Bericht: Musicalvereniging Muze zoekt een enthousiaste productieleider voor de productie Grand Hotel. Lijkt het je leuk om samen met de regisseur een team te vormen en zo onze voorstellingen te plannen en faciliteren die plaatsvindt in april 2018? Ben je in voor een musicalavontuur en beschik jij daarnaast over goede organisatorische kwaliteiten? Kijk dan voor onze vacature op http://www.muze-nijmegen.nl/vacatures/

theatergroep zoekt
29 | 11 | 2017

Naam: Opleiding Toerisme, Recreatie en Luchtvaart ROC-Nijmegen
Email: cledes@roc-nijmegen.nl
Telefoon: 06 14 28 96 77
Bericht: Wij van de opleiding Toerisme, recreatie en Luchtvaart zijn opzoek naar acteurs die tijdens het examen Frontoffice de rol van Gast op zich willen nemen. Dit houdt in dat de acteurs in een simulatie komen inchecken, reserveringen maken, klachten indienen en om informatie vragen. Wij willen deze simulatie zo realistisch mogelijk laten verlopen, de studenten zijn nu bezig hun eigen bedrijf op te zetten. Het zou daarom een enorme plus zijn als jullie ons zouden kunnen ondersteunen.
Het betreft 5 dagen met 2 shifts. Tijdens iedere shift zijn er minimaal 4 gasten nodig. Deze week van examineren vindt plaats van 29-1 t/m 2-2. Waar mogelijk zouden wij aanvulling willen hebben van u.
Wij hopen dat u bereid ben om ons en de studenten te helpen bij de uitvoering van dit examen. Een mooie gelegenheid voor ons om in een zo realistisch mogelijke situatie te examineren en voor u om uw acteertalenten de ruimte te geven.
Graag zie ik uw reactie tegemoet
Chesron G. R. Ledes-Hutting / Docent Toerisme & Recreatie

theatergroep zoekt
20 | 11 | 2017

Naam: Theatergroep Spaanse Peper
Email: info@spaanse-peper.nl
Telefoon: 06 41 45 92 93
Bericht: Theatergroep Spaanse Peper zoekt spelers en of bewegers (m/v).
Auditie/kennismaking zondag 28 januari 2018.
Repetities starten in februari 2018.

Voor de nieuwe voorstelling Doornik een verdronken dorp op 7- 8 -9 -10 en 14- 15 -16- 17 juni 2018 samen met het Gelders Erfgoedfestival op locatie in Bemmel/Lent.
Op deze unieke plek wordt deze geschiedenis vertaald naar een montage voorstelling met geënsceneerde scenes, personages op de locatie die handelingen uitvoeren in verstilde choreografieën, ondersteund door een minimum aan tekst en geluid, waarbij het publiek actief betrokken wordt. De regisseuse van dit project is Judith Bruynzeels. Zij heeft een specifieke manier van werken ontwikkelt, viewpoints, en deze manier van werken is het uitgangspunt/speelbasis bij deze voorstelling.

Spaanse Peper maakt eigentijdse theaterproducties voor een breed publiek. Het spelen op locatie is een belangrijk uitgangspunt. Spaanse Peper vindt het belangrijk om een plek en mogelijkheden te creëren waarbij spelers en makers uitgedaagd worden en hun spelkwaliteiten kunnen ontwikkelen. www.spaanse-peper.nl/
Wie zoeken we?
18 spelers/ bewegers 18- 100 jaar, die het een uitdaging vinden om op locatie te spelen, creatief en inventief zijn en mee wil denken binnen het project. Zoek jij deze uitdaging? Meer informatie: Marianne Hermans, 06 41 45 92 93 en of stuur een CV met motivatie per mail naar info@spaanse-peper.nl.

theatergroep zoekt
20 | 11 | 2017

Naam: Toneelgroep Twister
Email: twistertoneel@gmail.com
Bericht: Toneelgroep Twister is weer op zoek naar een regisseur! Ieder jaar zet onze toneelgroep een ‘Groot Stuk’ op wat door leden van de vereniging zelf is geschreven! We gaan wekelijks repeteren van februari tot juni/juli 2018, in repetitieruimtes op de campus van de Universiteit! Ben jij of ken jij een enthousiaste regisseur die tegen een leuke vergoeding met ons aan een modern toneelstuk wil werken? Of heb je misschien vragen? Laat het ons weten en stuur een mail!

theatergroep zoekt
30 | 10 | 2017

Naam: TAS
Email: info@theatergroeptas.nl
Bericht: TAS zoekt versterking! Wij zijn op zoek naar een man met theaterervaring om onze improvisatietheatergroep te versterken. We trainen één keer in de twee weken op donderdag in Nijmegen en spelen een aantal keer per jaar een lange improvisatievoorstelling. Stuur een berichtje op Facebook (@theatergroeptas) of naar info@theatergroeptas.nl als je een keer mee wil trainen!

theatergroep zoekt
30 | 10 | 2017

Naam: The Fool’s Men
Email: OfFoolishMake@gmail.com
Bericht: TWEEDE CASTING OPROEP: Betreft: CHIRON & kleinere acteer- en productierolletjes.
De Fool’s Men zijn met spoed op zoek naar een mannelijke (of vrouwelijke) vervanger voor een van onze acteurs in de toneelvoorstelling van TITUS ANDRONICUS. Deze productie wordt niet alleen in Shakespeare’s originele taal gespeeld, maar wordt ook, net als dat bij de Elizabethans ging, gespeeld op een minimalistische rauwe wijze en met zeer direct contact met het publiek. Deze productie gaat op tour door heel nederland! Van groot belang is dat de acteurs de Engelse taal goed beheersen en bereid zijn flexibel en vrij durven te zijn in hun acteerwerk.
Helaas is de acteur die wij op het oog hadden sinds deze week niet meer beschikbaar, en zoeken we een opvolger CHIRON is de jongste wolfachtige (zoon) van Tamora, en heeft maar één doel in zijn leven: het mooiste meisje van Rome, Lavinia, te veroveren. Samen met zijn verknipte zusje Demetria zal hij de jacht openen om de inmiddels getrouwde Lavinia te bemachtigen, of ze dat nou wil of niet.
Voor Chiron en voor de kleinere rollen hebben we been voorkeur voor mannelijke of vrouwelijke acteurs en/of interpretaties. iedereen kan en mag auditie doen!

overig
13 | 10 | 2017

Naam: Eva’s Theater Tuin
Email: evastheatertuin@gmail.com
Telefoon: 06 42 22 77 50
Bericht: Mooie Theaterruimte te huur op de Elzenstraat 4 in Nijmegen Oost!
- Prijs is 25 euro per dagdeel van 4 uur (in overleg)
- 60 m2 speeloppervlak
- Gebruik van keuken
- Gebruik van theater rekwisieten / kleding
- Muziekinstallatie aanwezig
- Berging mogelijkheden
Voor een foto / sfeerimpressie van de ruimte, kijk op onze facebook pagina: Eva’s Theater Tuin Kom gerust een keer vrijblijvend langs om sfeer te proeven!

theatergroep zoekt
23 | 09 | 2017

Naam: Theaterwerkplaats 'De Vuurvogel'
Email: evastheatertuin@gmail.com
Telefoon: 06 42 22 77 50
Bericht: Graag doe ik bij deze een oproep voor een souffleur! Het gaat om het souffleren van een voorstelling gespeeld door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Lange tijd leek het te gaan lukken om het stuk erin te krijgen, maar we merken dat het, met name door de persoonlijke situatie van 1 van de spelers, erg lastig is om zich aan alle cue's te houden. Het is een last-minute verzoek, want het gaat om aanwezigheid tijdens onze theatertour op de volgende datums:
- Za 30 sept 14.00 + avond voorstelling (in de middag is een doorloop waarbij je alles cue's kunt oefenen / meelezen in het script)
- Zo 1 0kt 14.30 - 16.30
- Za 7 okt 19.30 - 21.30
- Zo 15 okt 14.30 - 16.30
- Woe 25 okt 13.00 - 15.00
- Woe 1 nov 13.30 - 15.30
GRAAG OOK REACTIE ALS JE MAAR 1 of ENKELE VOORSTELLINGEN KUNT!
Voor informatie over onze theatergroep check even de volgende site:
http://evastheatertuin.nl/theater-werkplaats-de-vuurvogel/.
evastheatertuin@gmail.com

theatergroep zoekt
23 | 08 | 2017

Naam: Theatergroep FOM JC
Email: Theaterfomjc@gmail.com
Telefoon: 06 24 93 69 51
Bericht: - Ben je tussen de 15 en 85?
- Heb je zin om toneel te spelen?
- Wil je er niet al teveel voor betalen?
- Kun je meedraaien in DE gezelligste theatergroep van Nijmegen?
Heb je alle bovenstaande vragen met een ja kunnen beantwoorden, dan zoeken we jou!
Op 6 september a.s. hebben we de eerste open repetitie. Dit betekent dus dat je vrij kan en mag meedoen! Wat een feest. We verzamelen om 19:30 op de HAN (Kapittelweg 33, Nijmegen).
Voor meer informatie kun je altijd een bericht sturen naar Theaterfomjc@gmail.com of Facebook.

theatergroep zoekt
19 | 08 | 2017

Naam: Aflevering 13
Email: aflevering13@outlook.com
Bericht: Op 18 en 25 september en 2 oktober nodigen we je uit om bij ons mee te komen spelen. Wij hebben ruimte voor nieuwe spelers! We trainen iedere maandagavond en treden zo'n 3x per jaar op met een mix van theatersport en lange improvormen. Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar aflevering13@outlook.com om je aan te melden.

theatergroep zoekt
19 | 08 | 2017

Naam: Toneelvereniging ‘De Ghesellen van Sint Maerten’
Email: ghesellencuijk@gmail.com
Telefoon: 06 12 65 50 40
Bericht: Toneelvereniging ‘De Ghesellen van Sint Maerten’ uit Cuijk is op zoek naar een enthousiaste regisseur die beschikbaar is van september 2019 tot mei 2020. Wij zijn een amateurgezelschap met ongeveer 23 leden, in leeftijd variërend van 31 tot 83 jaar. Onze repetitie is op de dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. In 2020 bestaat onze vereniging 75 jaar. Dit jubileum willen wij vieren met een groots opgezette toneelvoorstelling. Wellicht in de open lucht. Er zijn nog geen vastomlijnde plannen en wij staan open voor suggesties. Spreekt deze uitdaging je aan? Stuur dan een bericht met een kort CV, zodat we met elkaar kunnen afspreken.
website: www.deghesellen.nl

theatergroep zoekt
13 | 08 | 2017

Naam: Fanchou
Email: info@fanchou.nl
Telefoon: 024 3 56 57 51
Bericht: Theatergroep Fanchou zoekt twee of drie spelers (v/m) voor het nieuwe seizoen. Enige speelervaring verdient de aanbeveling. We repeteren op donderdagavond en willen op 7 en/of 14 sept graag audities doen.
Voor meer informatie over onze groep: zie fanchou.nl

theatergroep zoekt
14 | 07 | 2017

Naam: Theatergroep PIT
Email: theatergroeppit@gmail.com
Bericht: Theatergroep PIT zoekt een speler. Gezien de groepssamenstelling (4 man 5 vrouw) zijn we op zoek naar een man. Liefst een jongeman.
Lijkt het je wat om bij PIT te spelen?
http://theatergroeppit.nl/2017/07/pit-zoekt-een-speler-m/

theatergroep zoekt
30 | 05 | 2017

Naam: Langer Houdbaar
Email: bartvanopstal@hetnet.nl
Telefoon: 06 27 15 28 30
Bericht: Ervaren theatergroep zoekt toneelstuk. Wij hebben brede theaterervaring, en willen lekker meedraaien in het op de planken brengen van een toneelstuk. Wij werken allemaal, maar gaan graag in onze vrije tijd met het stuk aan de slag.

theatergroep zoekt
23 | 04 | 2017

Naam: Musicalgroep Jabber
Email: info@jabbertheater.nl
Bericht: Musicalgroep Jabber zoekt enthousiaste volwassenen van alle leeftijden. Vanaf september 2017 starten op woensdagavond de repetities voor ons musicaldebuut. ‘Naar de top zonder knappe kop’ is een zelfgeschreven musical vol humor, vrolijkheid en swingende muziek. Sta jij graag op het podium en hou je van spel, zang of dans? Dan is Jabber de plek voor jou! Meld je aan via info@jabbertheater.nl of kijk op onze website voor meer informatie: www.jabbertheater.nl.

theatergroep zoekt
01 | 04 | 2017

Naam: Toneelgroep Het Plankier Heumen
Email: ereijnen@hotmail.com
Bericht: Regisseur/regisseuse gezocht voor amateur toneelgroep in Heumen. Wij repeteren op donderdagavond.

theatergroep zoekt
01 | 04 | 2017

Naam: WOW-EFFECT Theater
Email: woweffecttheater@gmail.com
Bericht: WOW-EFFECT is looking for enthusiastic backstage helpers. Be it costume design, stage design, sound/light design, make up - you could be our hero! All skill levels are welcome!
WE is a English-speaking amateur group with members from all over the world. We love to make theatre and will perform our new play Alice vs. Wonderland in May in Nijmegen.
www.woweffecttheater.eu

theatergroep zoekt
01 | 04 | 2017

Naam: Stichting Kolderkat theater
Email: karinecraje@gmail.com
Telefoon: 06 50 68 62 89
Bericht: Stichting Kolderkat theater zoekt nog enthousiaste (volwassen) spelers m/v. Kolderkat maakt jeugdvoorstellingen. Voor een aantal voorstellingen in december 2017 gaan we na april weer met een nieuwe productie beginnen. Repetitieavond en locatie is nog nader te bepalen. Bij interesse of vragen zien we graag een mailtje van je! karinecraje@gmail.com

theatergroep zoekt
25 | 03 | 2017

Naam: Improgroep
Email: specht@postnu.nl
Telefoon: 06 44 25 95 62
Bericht: Gezocht voor impro-theatergroep spelers/speelsters met ervaring in impro theater.
Wij zijn een groep speelsters variŽrend in leeftijd van 35-55 jaar. we spelen al enige jaren samen impro theater (vergelijkbaar met de vloer op) onder leiding van een ervaren trainster. We proberen ook wel eens nieuwe impro vormen uit, maar de basis is het oefenen/spelen van scenes die bedacht worden door ons of de trainster. We treden 2x per jaar op voor vrienden/bekenden en familie.
Heb je zin om bij een gezellige club te komen en kan je woensdagavond van 20 uur -22 uur trainen? kom 2x meetrainen en kijk of het iets voor je is.

vraag & aanbod

Plaats gratis een niet-commerciële oproep als speler, theatergroep of regisseur.
Aanbod van cursussen|workshops worden niet geplaatst. Stuur een e-mail ln.negemjinretaehtruetama@ofni naar ATN over de mogelijkheden.

Een oproep:
- blijft maximaal drie maanden geplaatst
- kan zonder opgave van reden geweigerd worden

* verplicht
Naam | Groep*
E-mailadres *
dit veld NIET invullen
Telefoonnummer
Categorie *
Bericht *

<           
Bij verzenden ga je akkoord met de voorwaarden

Bovenstaande gegevens worden op de site geplaatst